« Terug naar het overzicht


Shirma Rouse

"Shirma Rouse is een zangeres van internationale allure. Een hoogtepunt in de soulmuziek van het afgelopen jaar, met een geluid ergens tussen Mary J.Blige en Anita Baker in." (de Volkskrant)

Voor Jazz te Gast componeert Michael League speciaal voor Shirma Rouse en strijkers een concert. Verder gaat Shirma de samenwerking aan met DJ Sandstorm, Tim Wes en Rik Mol. Ook is zij gastsoliste bij het concert van het Noordpool Orkest.


Shirma Rouse heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd als achtergrondzangeres van o.a. Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton en het Metropole Orkest, maar pas bij haar deelname aan The Voice of Holland 2013 wist zij het grote publiek te bereiken als solo-artiest.

Naast veroveringen op het thuisfront weet Shirma ook buiten de Nederlandse grenzen een steeds grotere fanbase op te bouwen, met recentelijk een platendeal en kleine tour in Japan. Shirma is een graag geziene gast in De Wereld Draait Door en ze was onlangs te zien als Maria in The Passion.

Meer informatie: www.shirmarouse.com


 


Klik voor uitvergroting